خبر

آژانس سازمان ملل برای فلسطینی ها می گوید برای ادامه فعالیت به 50 تا 80 میلیون دلار نیاز دارد

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در صحبت از امان گفت که این آژانس “سال های ریاضت اقتصادی” را تجربه کرده است و برای کمک به بازیابی دارایی های فرسوده نیاز به سرمایه گذاری 200 میلیون دلاری در سه سال آینده دارد.

UNRWA برای ارائه آموزش، مراقبت های بهداشتی، غذا و سایر خدمات به بیش از 700000 فلسطینی که در سال 1948 توسط شبه نظامیان صهیونیست به اجبار از سرزمین خود بیرون رانده شدند، تأسیس شد – سال تاسیس دولت اسرائیل.

قدیمی ترین آژانس سازمان ملل در سراسر کرانه باختری اشغالی، غزه، لبنان، اردن و سوریه کار می کند و خدمات حیاتی مانند مدرسه و کمک های پزشکی به پناهندگان فلسطینی ارائه می دهد.

اکنون 5.7 میلیون پناهنده فلسطینی شامل فرزندان و نوه های آنها وجود دارد، اما لازارینی اظهار داشت که UNRWA فقط به 550000 نفر در مدرسه و 2.8 میلیون نفر که از مزایای سلامتی برخوردار هستند کمک می کند.

لازارینی در یک کنفرانس خبری در امان، پایتخت اردن، خاطرنشان کرد: به دلیل نرخ بالای فقر، خدماتی که آژانس ارائه می کند برای افرادی که از آنها بهره می برند بسیار مهم است.

وی افزود: ارزیابی ما در چند ماه گذشته این است که در مناطقی مانند لبنان، سوریه، مانند غزه، نرخ فقر تا 80 تا 90 درصد داریم، به این معنی که کل جامعه به راه نجاتی متکی است که UNRWA می تواند برای آنها فراهم کند. ” او اضافه کرد.

لازارینی به خبرنگاران گفت که ایالات متحده با مشارکت بیش از 340 میلیون دلار، بزرگترین کمک کننده به آژانس در سال جاری بوده است.

وی اظهار داشت که بودجه ای که آژانس سازمان ملل دریافت می کند تحت تأثیر جنگ در اوکراین قرار گرفته است.

یومنا السید، خبرنگار الجزیره در غزه گفت که تظاهراتی از سوی کمیته مردمی پناهندگان در مقابل مقر آنروا در شهر غزه در روز دوشنبه برگزار شد. مردم در اعتراض به بی توجهی جامعه جهانی در وضعیت اسفناک خود اعتراض می کردند.

معترضان خواهان کمک مالی پایدار از سوی سازمان ملل هستند تا آنروا به کشورهای کمک کننده و پروژه های مالی وابسته نباشد. خبرنگار الجزیره گفت، آنها همچنین خواستار فرصت های شغلی بیشتری شدند که از سال 2007 به طور قابل توجهی کاهش یافته بود، همراه با خدمات دیگر، مانند کوپن های غذا و کمک های بشردوستانه.

السید افزود که 1.3 میلیون پناهجو در غزه زیر خط فقر زندگی می کنند که نیاز به کمک فوری و افزایش فرصت های شغلی تا اجرای قطعنامه 194 سازمان ملل دارند که حول محور حق پناهندگان برای بازگشت به سرزمین خود در اسرائیل کنونی است.

کریستوفر گینس، سخنگوی سابق آنروا، در گفتگو با الجزیره گفت که گروهی از کارشناسان و پناهندگان اخیرا راه حل هایی برای مسائلی که آژانس سازمان ملل با آن مواجه است ارائه کرده اند.

گینس افزود که این گروه خواستار “راه حل های بادوام” است که شامل ادغام محلی پناهندگان در جوامعی است که در آن حضور داشتند و حقوق کامل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آنها را دست نخورده نگه می دارد.

جنبه دیگری از راه حل بادوام حول محور ادغام کشورهای ثالث برای پناهندگان بود.

گینس گفت که پناهندگان باید حق رفتن به کشورهای دیگر و تبدیل شدن به بخشی از جوامع میزبان خود را داشته باشند.

سومین راه حل پایدار خواستار حق بازگشت پناهندگان بود.

گینس افزود: «اسرائیل با انکار مستمر حق بازگشت فلسطینیان با نقض قوانین بین المللی و تعهدات آنها، بحران پناهجویان را تداوم بخشید.

گینس ادامه داد: فلسطینی ها افرادی با کرامت و سرنوشت هستند که باید مورد احترام قرار گیرند و درگیری در خاورمیانه ادامه خواهد داشت مگر اینکه 6 میلیون پناهنده از تبعید، وضعیت و بی تابعیتی خود خارج شوند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا