130 هزار فلسطینی با تهدید تخریب خانه روبرو هستند

بر اساس یک گزارش جدید، حدود 130000 فلسطینی که در مناطق تحت اشغال رژیم اسرائیل در پی جنگ سال 1948 زندگی می کنند، با خطر تخریب خانه ها و سایر سازه های خود روبرو هستند.
این نظرسنجی توسط مرکز عربی برای برنامهریزی جایگزین (ACAP) و سازمان Sikkuy-Aufoq منتشر شده است که هر دو سازمانهای غیردولتی مستقر در سرزمینهای فلسطینی تحت اشغال اسرائیل هستند.
این دو سازمان با شمارش تعداد ساختمانهای متعلق به فلسطینیها که فاقد آنچه رژیم اشغالگر «مجوز ساخت» مینامد، آمار را تهیه کردند.
130000 فلسطینی در حدود 29000 ساختمان ساکن هستند که به دلیل محدودیتها یا تاکتیکهای اهمالکنندهای که عمداً توسط رژیم اشغالگر به کار میرود، موفق به دریافت مجوز نشدهاند. حدود 15000 از این سازههای فلسطینی ساختمانهای کوچک، سولههای کشاورزی، تعمیرگاههای خودرو و سایر سازهها هستند.
این خبرگزاری با استناد به این تحقیق گزارش داد که نزدیک به 90 درصد از سازهها «در داخل طرحهای ساختاری مصوب و در محدودههای تعیینشده برای مسکن» واقع شدهاند. با این حال، رژیم تلآویو از تکمیل «روشهای برنامهریزی لازم» در مناطقی که اجازه صدور مجوزها را میدهد، کوتاهی کرده است.
رژیم اسرائیل پس از اشغال بخشهای وسیعی از سرزمینهای فلسطینی در جریان جنگی که غرب از ماه می ۱۹۴۸ تا مارس ۱۹۴۹ به طول انجامید، ادعای موجودیت کرد.
پس از جنگ، حدود 800000 یهودی در راستای برنامههای رژیم اسرائیل که به دنبال ایجاد یک رژیم برتری نژادی بود، به سرزمینهای اشغالی مهاجرت کردند. در سال نزدیک به جنگ، تل آویو همچنین یک کمپین پاکسازی قومی در مقیاس وسیع را آغاز کرد که بین 750000 تا 850000 فلسطینی را مجبور به ترک سرزمین خود کرد.
این تحقیقات نشان داد که در سرزمین های اشغالی، فلسطینی ها به طور متوسط 8 سال طول می کشد تا مجوز ساخت و ساز بگیرند، در حالی که این مدت برای جمعیت اسرائیل تنها 2.5 سال است.